Skemastue for ansøgninger fra Hovedstadsområdet - LUKKET 

Skemastuen åbner for ansøgninger om Julehjælp i 2020 fra den 12. oktober 2020 til 30. oktober 2020. I perioden er åbningstiden mandag til torsdag fra 10.00 - 14.00.

Man kan ansøge ved personlig henvendelse i Skemastuen medbringende sit Sundhedskort  samt dokumentation for sine indtægtsforhold. Ansøgningen skal være ledsaget af en kopi af Sundhedskort samt specifikation af sidste udbetaling af SU, Kontanthjælp, Dagpenge, førtidspension el. lign., hvis man er på overførselsesindkomst.  Ansøges der om legetøj skal børnenes Sundhedskort medbringes.

Der kan IKKE som tidligere ansøges ved indsendelse af skriftlig ansøgning pr. brev. Der åbnes forsøgsvis for indsendelse af ansøgninger via hjemmesiden. Se under menupunktet 'Ansøgning'. De skal begrunde, hvorfor de ikke kan møde personligt op i Skemastuen. De kan blive bedt om at medbringe dokumentation ved afhentningen af gaveportionen.

Ansøgninger via hjemmesiden gælder KUN ansøgere fra Hovedstadsområdet.

Køresvende

Ansøgere med særlige behov, der sætter dem ude af stand til selv at afhente gaveportionen, kan få bevilget udbringning af pakken ved en af Juleuddelingens køresvende. Ansøgning herom til Skemastuen.

Selve Juleuddelingen finder sted:

Søndag, den 20. december 2020 fra kl. 13.00 til 16.00 (evt. udbringning mellem kl. 09.00 - 13.00)