Skemastue for ansøgninger fra Hovedstadsområdet - LUKKET 

Skemastuen åbner for ansøgninger om Julehjælp i 2020 fra den 12. oktober 2020 til 30. oktober 2020

Der er IKKE flere gaveportioner i det Storkøbenhavnske område.

Grundet Corona / Covid-19 vil det i 2020 IKKE være muligt at henvende sig personligt i Juleuddelingens Skemastue. Man skal i stedet udfylde sin ansøgning på formularen, der findes under punktet 'Udfyld ansøgning Kbh'.

Når man udfylder formularen giver man samtidig samtykke til, at Juleuddelingen af 1867 må opbevare og behandle informationerne samt kontakte telefonisk eller på email.

BEMÆRK venligst:

  • Man kan IKKE møde personligt op i Skemastuen som tidligere.
  • Man kan IKKE ansøge ved indsendelse af ansøgning pr. brev.
  • Man kan blive anmodet om, at medbringe dokumentation ved afhentning af gaveportionen

Når man indsender formularen, modtager man en email til bekræftelse på, at Skemastuen har modtaget Deres ansøgning. Denne bekræftelse er IKKE bekræftelse på, at Deres ansøgning er imødekommet. Der vil senere tilgå Dem en tildelingsskrivelse, hvoraf det vil fremgå, om De er blevet tildelt en gaveportion, og hvor De skal afhente den.

Ansøgninger via hjemmesiden gælder KUN ansøgere fra Hovedstadsområdet.

Hvis man ikke har en e-mailadresse

Hvis man ikke kan indsende en ansøgning via formularen, fordi man ikke har en e-mailadresse, kan man undtagelsesvis kontakte Skemastuen eller Sekretæren telefonisk:

  • Skemastuen 
  • Sekretæren  

I Skemastuens åbningsperiode er telefontiden mandag til torsdag fra 10.00 - 14.00.

Køresvende

Ansøgere med særlige behov, der sætter dem ude af stand til selv at afhente gaveportionen, kan ansøge om at få bevilget udbringning af pakken ved en af Juleuddelingens køresvende. Begrundelse for anmodningen SKAL udfyldes på ansøgningsformularen. Bemærk venligst, at kapaciteten for udbringning kan være begrænset.

Selve Juleuddelingen finder sted:

Søndag, den 20. december 2020 fra kl. 13.00 til 16.00 (evt. udbringning mellem kl. 09.00 - 13.00)

Grundet Corona / Covid-19 vil der i 2020 IKKE finde uddeling sted fra Stamhuset på Blegdamsvej. Det vil fremgå af tildelingsskrivelsen, hvor De skal afhente gaveportionen i Deres lokalområde.